Stöd oss

Det finns flera sätt som du som privatperson kan bidra till Sollentuna kvinnojours arbete för ett samhälle fritt från våld. Vi tar också emot stöd och bidrag från organisationer och företag, och uppmuntrar dig som har idéer om samarbete eller som vill sponsra oss att höra av dig.

Skänk en gåva

När du skänker en summa pengar till oss bidrar du direkt till vår verksamhet för våldsutsatta kvinnor och barn. Gåvopengarna går framför allt till aktiviteter med barnen i vårt skyddade boende.

Bli medlem

Som medlem i Sollentuna kvinnojour bidrar du genom din medlemsavgift och genom att vi tillsammans blir en stark förening som kan påverka samhället och öka kunskapen om mäns våld mot kvinnor. Alla medlemmar får information om föreningens verksamhet genom styrelsens medlemsbrev och blir inbjuda till våra medlemsmöten, inklusive årsmötet.

Privatperson: 200 kr/år | Företag/förening: 600 kr/år

Bli volontär

Som medlem i Sollentuna kvinnojour kan du bli aktiv volontär eller arbeta i styrelsen.

Vi är en ideell förening där volontärernas engagemang är en ovärderlig del i verksamheten. Du kan hjälpa till med det praktiska arbetet i våra verksamhetslokaler och boenden, delta i vårt opinionsbildande arbete eller ta uppdrag som kontaktperson eller stödsamtalare.

Alla volontärer genomgår en utbildning och lämnar utdrag ur polisregistret. Grundutbildningen hålls ungefär vartannat år. Är du intresserad av att engagera dig är du varmt välkommen att kontakta oss här, så hör vi av oss till dig inför nästa utbildning! 

Sponsra oss

Vill ditt företag eller organisation sponsra Sollentuna kvinnojour? Alla gåvor är enormt värdefulla för oss och går framför allt till kvinnorna och barnen på våra boenden. Vi tar gärna emot både ekonomiska bidrag och material – hör av er och berätta hur ni vill samarbeta med oss.

Din verksamhet kan också bli medlem hos oss och bidra med en årlig summa. Läs mer under Bli medlem.

Fyll i formuläret nedan om hur din verksamhet vill bidra så hör vi av oss. Tack för din hjälp!

Insamlingar & gåvor

Vill du göra en insamling till förmån för kvinnojouren och de kvinnor och barn som bor hos oss, är det som kommer till allra mest nytta faktiskt pengar. Skriv gärna ett meddelande på inbetalningen om du vill att pengarna ska gå till ett specifikt ändamål, exempelvis presentkort på mataffärer till kvinnor.

Vi får ofta förfrågningar om att ta emot saker och kläder, men har inte alltid tid eller utrymme att ta hand om det. Vi har därför en mejllista med privatpersoner och föreningar, dit vi skickar förfrågningar då verksamheten, eller kvinnor och barn vi möter, har behov av specifika saker.

Skicka ett meddelande här på hemsidan så sätter vi upp dig på listan.

Berätta hur du vill bidra till vår verksamhet

Fyll i formuläret och berätta hur du vill bidra till vår verksamhet, vi hör av oss så snart vi kan. Tack för din hjälp!