Dölj ditt besök

DÖLJ DITT BESÖK HÄR

Om du inte vill att nästa person som sitter vid din dator ska kunna se ditt besök på denna sidan eller andra sidor kan du ta bort dina besök ur datorhistoriken. Nedan finns instruktioner för de vanligaste webbläsarna.

Om du använder Internet Explorer:
Gå in på verktyg/tools och välj Internet alternativ/Internet options. Klicka därefter på knappen för att ta bort filer/delete files och även Rensa tidigare/clear history.

eller

Gå in på Verktyg –> InPrivate Surfning (Ctrl + Shift + P)
Läs mer på: http://www.microsoft.com/sverige/windows/internet-explorer/features/browse-privately.aspx

Om du använder Firefox:
Gå in på verktyg och välj rensa ut känslig data. Markera allt utom Sparade lösenord i dialogrutan som visas.

eller

Gå in på Verktyg –> Starta privat surfning. (Ctrl + Shift + P)
Läs mer på: http://support.mozilla.com/sv-SE/kb/Privat+surfning

Om du använder Netscape Navigator:
Gå in på redigera/edit i menyn. Välj inställningar/preferences och sedan rensa filer/clear location bar och även rensa tidigare/clear history.

Om du använder Safari:
Gå in i menyn på history och välj clear history.

Om du använder Google Chrome:
Öppna ett inkognitofönster genom att klicka på skiftnyckelikonen i webbläsarens verktygsfält. Välj Nytt inkognitofönster. Du kan också trycka Ctrl + Shift + N så öppnas ett inkognitofönster.
När du surfar i inkognitofönstret sparas inte någon data.

Läs mer på: http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=sv&answer=95464